Hier kun je alle informatie vinden over het bestelproces. Heb je na het lezen nog vragen neem dan gerust contact op.

Als je een bestelling hebt geplaatst, betekend dit dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Bestelprocedure

Op de website staat bij ieder product een korte artikelbeschrijving en relevante artikel informatie. Heb je een keuze kunnen maken dan kun je het artikel bestellen door op de knop BESTELLEN te klikken. Het artikel wordt in de winkelwagen geplaatst. Als je het product op maat wilt laten maken vul je wensen dan in bij het veld vragen/opmerkingen/wensen en klik op BESTELLEN. Je hebt nu de keuze om verder te winkelen of door te gaan NAAR DE KASSA.

Veel producten worden pas gemaakt nadat je ze besteld hebt, dit doe ik omdat ik zo je wensen er nog in kan verwerken. Dit maakt het dus extra persoonlijk en uniek!

Gepersonaliseerde producten worden op maat gemaakt. Hierdoor is vooraf geen voorbeeld beschikbaar. Van de meeste producten staan voorbeelden op de website zodat je een indruk krijgt van het eindresultaat.

Ga je door naar de kassa dan verschijnt er een pop up scherm waar je adresgegevens in kunt vullen. Klik op OK en er wordt een overzicht zichtbaar van de producten die je wilt bestellen. Hier kun je alles controleren op juistheid. Als je een account hebt aangemaakt worden nu de happiness points toegevoegd. Als je een coupon hebt ontvangen kun je hier je unieke code intoetsen. Klik hierna op VOLTOOID. Selecteer de gewenste betalingswijze en volg de aanwijzingen op het scherm, na juiste afronding van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail.

Betaalwijze

Bij Apartkadootje kun je betalen met Ideal, PayPal en kun je gebruik maken van Mollie Payment Service Provider voor bankoverschrijvingen.

Levertijd

Alle producten worden op maat gemaakt, deze worden na ontvangst van betaling, binnen 5 werkdagen verzonden. Je ontvangt een mail als je product is verzonden.

 Prijzen

De prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Verzenden

Pakketten worden verzonden via DHL Parcel service. Je kunt je pakket volgen via Track & Trace.

Ruilen en retourneren

Uiteraard hoop ik dat je tevreden en blij bent met je product. Mocht dit niet het geval zijn kun je deze binnen 14 dagen retour zenden. Neem voor retourzending contact op met Apartkadootje door middel van het sturen van een mail met een Herroepingsformulier. Je ontvangt een ontvangstbevestiging en vervolgens neem ik contact met je op. Niet aangemelde retourzendingen worden niet aangenomen. Producten die op maat zijn gemaakt kan ik niet retour nemen. De kosten voor retourzendingen zijn €6,95 en voor rekening van de koper. De koper zendt het product in originele staat en verpakking terug gezonden te worden.

Binnen 14 dagen zal het resterende bedrag terug gestort worden op het aangegeven rekeningnummer. Als je een product wilt ruilen, dan zijn de extra verzendkosten voor rekening van de koper.

bestel-informatie