Blog Apartkadootje
Lees mijn laatste nieuwtjes

Het heerlijke avondje is gekomen. Het is koud en wit buiten. Binnen is het warm en gezellig. Mooie kado's en lekkere warme chocolademelk. (pepernoten, snoep, chocolade, heel veel chocolade! :) ) Heerlijk! Wat kan ik toch ontzettend genieten van alle lieve mensen om me heen. De stralende gezichten van mijn kinderen als ze de kadootjes open maken. Ik wordt er gewoon heel gelukkig van. Herkennen jullie dat? Mijn dochter viel na haar verhaaltje direct in slaap, mijn zoon niet. Te veel indrukken denk ik. "mama, ik wil je nog wat vertellen". Zo lief! Het hele verhaal dat Sinterklaas op school is geweest en dat hij hem een hand heeft gegeven moest nog en keer verteld worden. Hij is helemaal trots op zichzelf, en ik natuurlijk ook. Ze liggen nu allebei te slapen en ik ben nog even de laatste dingetjes aan het opruimen, de administratie aan het bijwerken en stiekem ook al een beetje aan het voor uit kijken naar de volgende feestdagen. Tsja, altijd bezig met werk! Ik vind het ook zo leuk om te doen dat het niet als werk voelt en dan gaat het eigenlijk automatisch. Ideeen blijven komen. Ik heb afgelopen week net een grote order afgerond met relatiegeschenken. Super dat ik dat mocht maken. dienblad tair geleverd
De toppers van Sinterklaas 2016 waren de groeimeters en de portretten. Allebei kado's met een persoonlijk tintje. Natuurlijk ontzettend bijzonder om te krijgen. Als ik erover nadenk ben ik eigenlijk heel nieuwsgierig hoe kinderen (en de papa's en mama's ) reageren als ze hun op maat gemaakte groeimeter uit hebben gepakt. Krijgen ze dan ook van die blije snoetjes? :) Gelukkig krijg ik van veel mensen reacties en als ik dan hoor hoe blij ze ermee zijn geniet ik daar heel erg van. Het feit dat de groeimeter op een kinderkamer hangt en dat er veel bijzondere momenten ontstaan door mijn product maakt dat ik een brede glimlach op mijn gezicht krijg. Ontzettend mooi en leuk werk heb ik. 

 groeimeter kat bloggroeimeter sterren groot bloggroeimeter wolken blog1
Portretten maken blijft ook altijd gaaf om te doen. Het is zo bijzonder als ik net die blik weet te vangen of die ondeugende lach. Dat het lukt om het karakter op hout over te brengen, super!
dierportret kat en muis apartkadootjemulti portret gezin
Twee voorbeelden van unieke kadootjes die heel geschikt zijn voor Sint, maar zeker ook voor de kerst. Op de website vind je nog meer mooie, landelijke kado-en woonaccessoires voor een sfeervolle kerst.  http://apartkadootje.nl/nl/product-categorie/kerst

I
k ga nog even nagenieten en dan mijn bed in. Morgen weer een nieuwe, drukke week voor de boeg. 

Lieve groeten Jaschenka

Wat hebben we een aantal goede dagen gehad in evenementenhal Hardenberg afgelopen weekend! Het was gezellig druk. Volgens de laatste mail zijn er 6.443 bezoekers naar de crea beurs gekomen. Super! Toch kreeg ik deze week van meerdere mensen te horen dat ze niet zijn geweest en dat ze graag onze producten hadden willen zien of een workshop hadden willen volgen. vandaar dus deze blog, voor een kleine sfeerimpressie van het afgelopen weekend.

 

Vandaag extra aandacht voor de mooie, handgemaakte en unieke accessoires van Apartkadootje die de kinderkamer nog leuker en gezelliger maken. Persoonlijk hou ik niet zo van

 

Soms lijkt het alsof er niets gebeurt, maar achter de schermen is er van alles gaande. 

Zo, de kindjes liggen op bed, de waatwassser staat aan en nu schrijven, want er gebeuren zo veel gave dingen. Vorige week superdruk geweest met het maken en versturen van Vaderdag kadootjes.

Goedemorgen allemaal! Ik was niet helemaal fris en fruitig

Happy Fathersday!

In deze blog wil ik jullie de producten laten zien die je bij Apartkadootje kunt vinden voor die speciale dag op 19 Juni, Vaderdag! Het is altijd lastig om iets te vinden wat echt leuk en origineel is. En om nu niet weer in hetzelfde terug te vallen en uiteindelijk met een stropdas, afthershave of een boekenbon aan te komen...

Vandaag waren we extra vroeg uit de veren om voor te bereiden op de boeren burgers en buitenfair van Valthe "In 't Gras"

En na de nodige inspanningen hebben mijn zus en ik er weer een prachtige kraam van gemaakt.

001 in t gras valthe

"Deze fair is zeker één van de grootste en sfeervolste fairs van het Noorden, welke wordt gehouden in het mooi dorpje Valthe gelegen op “de Hondsrug” in de provincie Drenthe.

De trendkleur van 2016 is toch wel okergeel of okergoud. Deze kleur geeft mij direct een zomers gevoel. Met okergeel haal je een hele, mooie warme kleur in huis. De kleur past prima bij elke woonstijl en is daarom in elk interieur toe te passen.

Heb je een idee over een blog? Laat het me weten.