Blog Apartkadootje
Lees mijn laatste nieuwtjes

Jeetje, wat hebben we geboft de afgelopen tijd. Heerlijk weer! Zelfs te warm voor de tijd van het jaar, het leek wel zomer. Vanaf morgen wordt het wat minder warm en moeten we misschien de winterjas wel weer aan! ( zo geen zin in, maar goed) Om nou toch een beetje dat lekkere lentegevoel vast te houden

een blog over de producten van Apartkadootje waarmee je het lentegevoel naar binnen brengt. Als ik aan Lente denk dan komt als eerste in mijn gedachten.... bloemen. Met bloemen in je interieur geef je, je huis direct een frisse oppepper. De wandborden "bloemen" zijn gemaakt van gebruikt hout en geschildert in verschillende natuurlijke tinten zoals taupe, wit en oud blauw. Deze passen perfect binnen de landelijke stijl. (waar ik zo van hou:))
wandbord bloemenplan flowers taupe1
Dit wandbord heeft een taupewash en een tekst in antraciet. Doordat het licht is opgeschuurd krijgt het een echte vintagelook. Wat mooie harten erbij aan een rafelig touw en dat maakt het helemaal af!
wandbord bloemenplank flowers blauw blog
Deze vind ik echt geweldig! Ik houd ervan als producten wat deukjes, barstjes en geschaafde randjes hebben. Onze meubels hebben ook allemaal wel wat mankementjes en dat geeft juist zoveel karkater en sfeer in je huis. Dat dit wandbord dus niet helemaal recht en heel is maakt het, wat mij betreft, juist superleuk en extra bijzonder!
wandbord bloemenplank nature taupe
Het leuke van deze wandborden is dat je de stijl veranderd door het wisselen van de bloemen. Deze witte kleine bloemen geven het een zomerse, nostalgische, romantische look. Later in het seizoen kun je bijvoorbeeld stoer touw om het flesje draaien en een hortensia gebruiken voor een herfstsfeer. Zo heb je het hele jaar door een mooie eyecatcher in je interieur.

Van lief en romantisch, naar stoer en robuust.
wandbord birds of a feater blogwandbord dandelion blog
Deze landelijke wandborden in naturel kleuren geven je interieur een frisse uitstraling. Mooi in zijn eenvoud.

Het meest fijne aan deze tijd van het jaar vind ik toch wel dat de dagen langer worden en je weer gezellig samen buiten kunt genieten van alle mooie dingen om je heen. Hapje en drankje erbij, heerlijk! De stoere dienbladen van Apartkadootje zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook heel functioneel. Doordat ze bewerkt zijn met wax kun je ze heel goed afnemen met een sopje en zo goed schoon houden. Ik zou zeggen EAT, DRINK and ENJOY!
dienblad eat drink enjoy
Meer leuke seizoensproducten vind je op de website!

http://www.apartkadootje.nl/product-categorie/category/14-thema-producten

 

Lieve groeten Jaschenka

Heb je een idee over een blog? Laat het me weten.