Blog Apartkadootje
Lees mijn laatste nieuwtjes

De trendkleur van 2016 is toch wel okergeel of okergoud. Deze kleur geeft mij direct een zomers gevoel. Met okergeel haal je een hele, mooie warme kleur in huis. De kleur past prima bij elke woonstijl en is daarom in elk interieur toe te passen.


blog okergeel 2
                   Bron: Pinterest

Een muur in okergeel met daarvoor je favoriete spullen. Erg mooi met de houten atributten, sfeervol.
blog okergeel 1
                   Bron: Pinterest

Zoals nu wel bekend, hou ik erg van de landelijke woonstijl. Een sobere basis van natuurlijke materialen en kleuren. Door accessoires toe te voegen maak je het spannend en sfeervol. Een mooie oude houten bank, met daarover een kleed in okergeel. Simpel en eenvoudig met een groots effect.
blog okergeel 3
                     Bron: Pinterest 

En hoe leuk is dit! Gelijk een leuke tip voor een DIY. Zo simpel om zelf te maken. Ik koop veel spullen op markten en in kringloopwinkels. Hier vind je altijd genoeg, uniek en mooi verweerde, kandelaars om te schilderen en zo je eigen draai aan te geven. Zoek bijvoorbeeld een aantal kandelaars, potjes en kommen en zet deze bij elkaar. Schilder deze en vul ze met kaarsen en bloemen. Je eigen sfeerhoekje in een handomdraai.
blog okergeel
                      Bron: Pinterest

Eigenlijk een heel simpel bed, maar door een paar kleine dingen origineel en persoonlijk gemaakt. Een hoofdbord van oud hout met een tekst in okergeel en bijpassende kussens op het bed. Ik vind het een plaatje!
blog okergeel 4
                         Bron:Pinterest

Deze wilde ik jullie ook nog even laten zien, zo schattig! Dit staat toch leuk in elke babykamer? En gelijk een leuk ezelsbruggetje om te vertellen dat er binnenkort ook nachtlampjes te koop zijn in de webshop van Apartkadootje! :) Hou de facebook pagina en website in de gaten! 
De laatste twee foto's laten zien dat de producten van Apartkadootje ook goed passen in elk interieur. De landelijke, houten dienbladen en okergeel, een mooie combinatie! 
dienblad warm samen gezellig geel6
dienblad warm samen gezellig geel
Ben je nieuwsgierig geworden naar de dienbladen? Kijk dan snel op de website! http://www.apartkadootje.nl/product-categorie/category/17-dienbladen

 

Lieve groeten Jaschenka
 

 

 

 

 

 

 

Heb je een idee over een blog? Laat het me weten.