Als eerste, jongens bedankt allemaal voor de lieve en positieve reacties op het starten met Apartkadootje. Superleuk en ik wordt er heel blij van!

Ik wilde vanochtend gelijk schrijven, maar op de een of andere manier werkten de kindjes niet mee en kon ik geen tijd vinden. Of beter gezegd....de kindjes lieten het niet toe. Mama, drinken! Mama, buiten! Mama

koek! Mama poep! Dus voor tien uur had ik de derde poepluier verschoond en had ik het rare idee om nog eens te proberen om wat te gaan schrijven. Stom natuurlijk! Wat dacht ik wel niet...ik zou onderhand beter moeten weten.
Dochter op bed, dochter huilt, dochter toegesproken, dochter stil, dochter huilt, dochter weer naar beneden.

 

Kortom best lastig om het juiste moment te vinden, maar goed ik waag nog eens een poging. Tussen de luiers, kleien en boekjes lezen door een bestelling ingepakt. Een stoere toolbox als kraamkado, die zou voor 12 uur opgehaald worden. Ik vind het zo leuk om de reacties te zien en te horen als klanten hun bestelde product voor het eerst zien. Geniet ik echt van. By the way....altijd leuk om klantreacties en foto's van de producten terug te ontvangen!  Kortom een lekkere drukke, rommelige ochtend, maar ook gezellig.

Vanmiddag een begin maken met de nieuwe bestellingen. Kijken hoe ver ik kom en......of de kindjes mee willen werken!