Goedemorgen allemaal! Ik was niet helemaal fris en fruitig

toen ik vanochtend opstond. (gaap, gaap!) Onze dochter heeft de hele nacht liggen hoesten, zo sneu, en dat houd in dat ik ook veel wakker ben geweest en af en toe toch even ben gaan kijken. Toen ik net weer in bed lag ging de wake up light aan! Jaja, normaal ben ik er heel blij mee en wordt ik wakker met vogeltjes of geluiden van de zee ofzo, maar nu had ik totaal nog geen zin om weer op te staan.  Waarom is je bed ook altijd lekkerder om in te blijven liggen als je er uit moet?

Maar goed wekker nummer 2 ging af, dochterlief, en dan is het toch echt tijd om in actie te komen. Ik geef even een duwtje naar achter en hoor mijn man dan wat murmelen van "nog even hoor, heb zo slecht geslapen" en ik denk dan..... serieus!! Echt niet hoor dat hij zo vaak wakker is geweest als ik en al helemaal niet dat hij uit bed is gegaan om te checken! Ach, ik denk dat het een mama ding is, haha! Maar goed, de dag is begonnen. We hebben allemaal ons ontbijt op, zijn fris gedouched en klaar voor de dag. Net even mijn agenda bekeken en yes... allemaal leuke dingen in de planning deze week.

Vorig weekend stond ik met Apartkadootje op de fair In 't Gras in Valthe. Het was een hele geslaagde dag met veel bezoekers en een fijne sfeer. Ik heb positieve reacties gekregen van de bezoekers op de producten en goed verkocht.  Er is een bestelling geplaatst voor 5 weerstations, helemaal leuk!  Dat moet deze week in elk geval klaar en verzonden worden. Donderdag heb ik een afspraak over een nieuwe samenwerking met een fotostudio. Bij de verschillende fotoshoots zoals: newboorn, bolle buiken, BFF shoots, bruiloften etc.. gaan de stoere, landelijke producten van Apartkadootje gebruikt worden als accessoires. Ik besef mij dat ik het heel vaak zeg, maar ik doe het toch gewoon weer....leuk, leuk, leuk!! Ik heb er echt zoveel zin in, weer een nieuwe uitdaging en meer promotie voor Apartkadootje. Altijd goed natuurlijk!

Goed, even weer genoeg geschreven. Het hout ligt klaar om gezaagd en geschuurd te worden....aan de slag!
werksfeer foto4
Iedereen een hele fijne week....maak er iets moois van!

Lieve groeten Jaschenka