Zo, de kindjes liggen op bed, de waatwassser staat aan en nu schrijven, want er gebeuren zo veel gave dingen. Vorige week superdruk geweest met het maken en versturen van Vaderdag kadootjes.

Vooral het weerstation is een echte topper gebleken. Dus veel stenen ingevlochten! :) Wat ik ook weer erg vleiend vond is dat ik in opdracht van een winkel weerstations heb mogen maken. Hoe leuk dat ik dit mag doen, bofkont ben ik hoor!
weerstation
Nu ga ik mijn aandacht richten op alle evenementen die in de planning staan. Vorige week een uitnodiging gehad om op de zomermarkt in Orvelte te staan. Nou ontzettend leuk natuurlijk en uiteraard ga ik daar naar toe. In juli staan er een aantal markten gepland o.a. van de Hondenschool Drenthe. Daar wil ik nog iets leuks voor maken. Iets met hondenpootjes ofzo. Nog even over nadenken. Ehhh...wat nog meer, oja, ik ga nog een aantal workshops inplannen. Ook zo leuk om te doen! Altijd erg gezellig en heerlijk als mensen weggaan met een goed gevoel en een mooi zelfgemaakt landelijk product. 

En het moet eigenlijk nog zomer worden, maar ik ben ook al weer druk met ideeen voor het najaar. Pompoenen, heksjes, leuke teksten voor Halloween, noem maar op. Eigenlijk al de voorbereidingen voor een beurs in september. Goed bezig zeg ik! 

Vanavond ingepland voor de administratie. Da's ook zo'n klusje wat ik niet leuk vind om te doen, maar het hoort erbij. 

Fijne avond allemaal!

Liefs Jaschenka