Soms heb ik van die dagen dan loopt alles lekker. Dan ben ik in mijn element en heb ik aan het einde van de dag veel gedaan en een supergoed gevoel. Producten gezaagd, geschilderd en in de wax gezet.
groeimeter indemaak apartkadootje
Oke, er ligt dan overal materiaal en het opruimen is wat minder:), maar

goed geeft niets. Op die dagen zit ik in een soort flow en dan komen de leukste ideeën in mijn hoofd naar boven en uit mijn handen gerold (gezaagd, haha!) Zo ook dit nieuwe product. Op maat gemaakte landelijke, stoere groeimeters. Natuurlijk bestaan ze al heel lang, maar ik vind het heel leuk om mijn eigen draai eraan te geven. Met een Apartkadootje stijl zeg maar. Vroeger werden er op een deurpost of op een muur lijntjes gezet en zo kon je zien hoeveel je stoere vent of lieve meid gegroeid was.  Nu kan dit dus ook op de groeimeters van Apartkadootje. En een van de voordelen is dat deze groeimeter bewaard kan worden en zo een blijvende, dierbare herinnering wordt voor je kind.
groeimeter vis
Wat de groeimeters ook bijzonder maakt is dat ze op maat gemaakt worden.  Voor elke klant een uniek product! Je kunt een van de bestaande ontwerpen kiezen, maar heb je een idee voor een ander thema wat het kind helemaal geweldig vind dan kan dat natuurlijk ook.  Auto’s, vliegtuigen, paarden, hondjes allemaal heel goed te maken zodat het kado zeker in de smaak zal vallen.

Om alvast een idee te geven zal ik jullie een aantal voorbeelden laten zien. Uiteraard moesten er echte meiden groeimeters gemaakt worden en dan kom je al snel bij de roze harten, toch? En met eigen naam bedrukt is dit toch echt een eyecatcher in de kinderkamer!
groeimeter hartjes bloggroeimeter naam apartkadootje
Ook de vrolijke groeimeters met dieren zijn een aanrader. So cute!
groeimeter kat bloggroeimeter vis blog
Twinkle, twinkle little star. Stoere groeimeters met sterren. Mooi naast een kast of aan de deur of muur.
groeimeter sterren groot bloggroeimeter sterren grootenklein blog
En de groeimeters zijn heel geschikt om als kraamkado te geven aan de nieuwe ouders. De naam van de baby en de geboortedatum kunnen toegevoegd worden en zo ontstaat er een uniek cadeau voor de kleine. Dat maakt de babykamer extra persoonlijk en knus.
groeimeter wolken bloggroeimeter wolken blog1

Vanaf vandaag zijn de groeimeters te bestellen in de webshop! Heb je zelf een leuk idee voor een groeimeter laat het me dan weten en stuur een mail naar: webcontact@apartkadootje.nl En ik ga met veel plezier voor je aan de slag!