Zo, het jaar is alweer 8 dagen oud, de kerst spullen zijn weg en het huis is weer lekker aan kant. Supercliché, ik weet het, maar toch wel weer lekker hoor! Ik heb ontzettend veel zin in 2016. Ik hoop dat het een goed jaar wordt voor Apartkadootje. Aan mij zal het zeker niet liggen, ik heb zoveel ideeën en leuke dingen in de planning. Sowieso ben ik al druk bezig met het voorbereiden voor de eerste beurs van dit jaar in Assen. (maar daar een andere keer meer over) Ik ben nu al volop into

Valentijn! Oke, het is een heel commercieel gebeuren, maar weet je het maakt me eigenlijk niets uit. Niks mis mee om de lieve mensen om je heen eens te verrassen en te laten weten dat je van ze houd. Natuurlijk heb ik voor Apartkadootje ook weer te gekke kado's en woondecoraties gemaakt.
jute hart valentine apartkadootje
Ik vind jute zooo leuk! Het past goed in die warme, landelijke stijl die ik helemaal geweldig vind. Dit jute hart wordt bedrukt met de naam van jouw (geheime) liefde. En het leuke is dat Apartkadootje dit persoonlijke kado direct kan versturen naar diegene waardoor jouw hart sneller gaat kloppen! Niet alleen heel handig, maar ook een leuke verrassing voor de ontvanger!
jute hart love apartkadootje
jute hart namen apartkadootje
Nog twee lieve harten om iemand blij mee te maken!
broodplank klein love apartkadootje
Broodplankje met tekst "LOVE".Leuk om aan een kast of deur te hangen. Sfeervolle woonaccessoire!
wandbord family
Valentijn is niet alleen voor geliefden. Vertel je opa en oma, je zus of je ouders dat ze veel voor je betekenen. Met het wandbord "Family, where life begins, and love never ends" komt je boodschap zeker over. 
hart kleilabel apartkadootje
Het blijft natuurlijk altijd leuk om een kaart te sturen naar je (geheime)liefde. Verzend je kaart eens met zo'n superlieve label. Of geef iemand een mooie bos bloemen met daaraan een romantisch klei label. Mogelijkheden te over en als de bloemen weg zijn hang je het labeltje gewoon aan een kast of om een potje met een kanten lintje en een lichtje. Cute!

Natuurlijk vind je op de site nog meer leuke, sfeervolle kado's. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Ik hoor graag reacties hoor!:)

Lieve groetjes Jaschenka