Happy Fathersday!

In deze blog wil ik jullie de producten laten zien die je bij Apartkadootje kunt vinden voor die speciale dag op 19 Juni, Vaderdag! Het is altijd lastig om iets te vinden wat echt leuk en origineel is. En om nu niet weer in hetzelfde terug te vallen en uiteindelijk met een stropdas, afthershave of een boekenbon aan te komen...

zet ik voor jullie de leukste Vaderdag kado's op een rijtje. :) 
papas trots blog
Dit stoere klembord is een leuke variatie op het fotolijstje. Geen gedoe meer, maar gewoon de afbeeldingen wisselen door een andere onder de klem te schuiven. Superhandig en leuk om neer te zetten op het bureau van papa of om op te hangen op zijn werk. Foto's van het gezin, de kinderen of iets anders waar hij heel erg trots op is krijgen op deze manier een mooi en bijzonder plekje. 
wandbord ik hout van papa blog
En hoe leuk is dit wandbord? Een super kado om door kinderen aan de liefste papa te geven voor Vaderdag. Dit bord is geschilderd in white wash en tekst in het zwart. Welke papa wordt hier nou niet blij van!
multiportret moederenkind blogsingle portret jongen
Een portret is helemaal naar smaak te personaliseren met foto en naam of tekst en dat maakt het tot een perfect kado voor Vaderdag. Verras en verwen hem met een origineel kado door een portret te laten maken van bijvoorbeeld het gezin of de kinderen. Een mooie, blijvende herinnering voor een bijzondere vader! 
weerstation close up
Met dit weerstation hoef je nooit meer naar het weerbericht te luisteren. Nee hoor, werp een blik op de steen en je weet genoeg! Door de extra dekkende laklaag is het weerstation beschermt tegen alle weersinvloeden. Een leuke blikvanger voor in de tuin of om bij de voordeur op te hangen. Grappig, opvallend en altijd nauwkeurig. Een superkado voor Vaderdag!
blok oudedame blogblok princes blog
En als laatste een kado voor de vaders die een grapje kunnen waarderen! Door dit robuuste illusieblok te draaien verschijnt er een oude dame of een mooie prinses. Met dit kado met humor scoor je altijd op Vaderdag!

De leukste kado's voor de liefste, leukste, grappigste en stoerste vaders. Bestel tijdig je kado dan weet je zeker dat jij je verrassing in huis hebt voor 19 Juni!

Lieve groeten Jaschenka