portret flynn apartkadootje

Vandaag druk aan het werk met het maken van portretten. Achter deze bestellingen zit wat haast, want Sinterklaas wil ze graag op tijd ontvangen zodat hij een aantal kindjes (en opa's en oma's) blij kan maken met een speciaal kado. Een bijzondere verrassing dus een sneak preview kan ik niet geven, maar uiteraard kan ik wel een aantal foto's delen van op maat gemaakte producten die al eerder zijn gemaakt.

Een kado voor de moeder van Flynn. Haar stoere vent staat op een wandbord dat is gemaakt van gebruikt hout. Het bord is geschilderd in old blue en de bedrukking is zwart. 

geboorteblok meisje apartkadootje

Een persoonlijk kraamkado met de naam, datum, gewicht en lengte van het kindje verwerkt in het product. In de kleuren lavendel en wit. Superschattig!

trouwen bord

And they lived happily ever after! Een uniek kado op een bijzondere dag. Namen en datum van de huwelijksdag zijn verwerkt in het product. Kleuren: wit, creme, lavendel.

beetle apartkadootje

Een kado voor een lieve vriendin. Haar trouwe maatje vastgelegd op een wandbord van gebruikt hout. Het bord is geschilderd met een taupewash en de bedrukking is zwart. Een dierbare, blijvende herinnering!

Een aantal leuke voorbeelden van op maat gemaakte kado's. Handmade happiness! Bij Apartkadootje kun jij je eigen tekst en kleuren kiezen en ga ik voor jou aan de slag. Een persoonlijk tintje, maakt een uniek kado, toch? 

Groetjes Jaschenka