Soms lijkt het alsof er niets gebeurt, maar achter de schermen is er van alles gaande. 

Ik heb weer zoveel leuke en unieke producten mogen maken! Landelijke kado-en woonaccessoires voor mooie, bijzondere momenten zoals geboorte, huwelijk of verjaardag. Groeimeters voor in de babykamer, stoere wandborden en weerstations. Ik vind het geweldig om elke dag weer heerlijk creatief bezig te kunnen zijn en mensen blij te mogen maken.

wandbord heart

Er komen ook opdrachten binnen voor de minder mooie momenten in het leven. Voor de verdrietige gebeurtenissen. Dan mag ik een product maken om iemand een hart onder de riem te steken of om een dierbare te herdenken. Dit soort producten maak ik met een ander gevoel. Ik ben dan nog meer gefocused om het resultaat zo mooi en zo passend mogelijk te krijgen. Vooral bij de portretten vind ik dit heel belangrijk. Het karakter en de persoonlijkheid vastleggen, pas als dat gelukt is ben ik tevreden. Veel mensen kiezen ervoor om een plekje in huis in te richten ter nagedachtenis aan een overleden dierbaar persoon of huisdier. Een plek om even stil te staan bij wat diegene heeft betekend in je leven. 

kat stanleykat stanley foto
Een voorbeeld hiervan is dit portret van Stanley. Een prachtig mooie zwarte kater met een lief eigenwijs koppie. Als ik erover nadenk besef ik mij weer hoe bijzonder het is dat ik misschien een heel klein beetje kan bijdragen om de pijn wat te verzachten en om een herinering nog meer levend te houden. Ja, mooi werk heb ik. (of had ik dat al gezegd!) 

De afgelopen weken ben ik ook druk bezig geweest met alle fairs en markten. Altijd erg leuk. Lange dagen, vermoeide voeten, maar supergezellig! Vooral het contact met andere standhouders en uiteraard de mensen die ik ontmoet bij mijn kraam is zo ontzettend leuk. Vorige weekend de laatste fair voor dit zomerseizoen gehad. En nu lekker bezig met de voorbereideingen voor het najaar. De beurs in Hardenberg komt eraan en daar heb ik ook weer genoeg ideeen voor. Leuk, leuk leuk! Heb er nu al zin in. Daarnaast is er een nieuwe order geplaats door een wederverkoper van producten van Apartkadootje.... dus lekker aan de slag!