Wie ben ik?

Hoi, leuk dat je iets meer wilt weten over mij en Apartkadootje. Mijn naam is Jaschenka van der Stok. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik woon in het prachtige Drenthe. Hier krijg ik de inspiratie die ik nodig heb voor het maken van de landelijke, stoere woonaccessoires die je kunt vinden op de website van Apartkadootje.Wie ben ik

Wat maak ik?

Unieke kado-en woonaccessoires, alle handgemaakt en uit eigen atelier.
Het assortiment loopt uiteen van unieke portretten en stijlplanken tot stoere dienbladen en leuke producten voor kinderen. Alles om huis, tuin en terras sfeervol in te richten. De producten stralen een romantische, nostalgische en landelijke sfeer uit en hebben een doorleefde stijl en karakter.
Ik zal regelmatig het assortiment aanpassen zodat ik kan blijven verrassen met nieuwe ideeën en kado's.

Waarvoor maak ik het?

Apartkadootje staat voor uniek en persoonlijk. Dus hou jij ook niet van een dertien in dozijn dan kun je hier je kado op maat laten maken door kleuren en materiaal aan te passen en de door jou gewenste teksten toe te laten voegen aan je product. Een persoonlijk tintje, maakt een uniek kado! Ik denk graag met je mee en zo zorgen we er samen voor dat het product helemaal naar wens gemaakt wordt. Hoe leuk is dat!

Apartkadootje

Uniek stoer landelijk handgemaakt nostalgisch persoonlijk romantisch sfeervol

VASTE KLANTEN

Bij Apartkadootje worden vaste klanten zeer gewaardeerd. Om je hiervoor te bedanken kun jij profiteren van mooie aanbiedingen en fikse kortingen. Maak je account aan en ontvang jouw HAPPINESS POINTS en persoonlijke acties in je mailbox. Voor meer info klik hier.

BRING YOUR FRIENDS!

Ben jij een vaste klant bij Apartkadootje? En zorg jij ervoor dat je een nieuwe klant aanbrengt? Laat diegene dit aangeven bij de bestelling. Dan profiteer jij van een ? Voor meer info klik hier.

Kadobon

Weet je niet precies wat je voor iemand moet kopen of vind je het leuker als diegene zelf een kado kan kiezen? Geef dan een kadobon van Apartkadootje kado? Verkrijgbaar in verschillende bedragen. Voor meer info klik hier.

Verzending

Bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden!
(binnen NL)

Hip and Happening

Producten van Apartkadootje zijn tijdloos en toch trending binnen de landelijke woonstijl

Kwaliteit

Producten worden met veel aandacht en liefde gemaakt. Kado's worden pas verzonden als het resultaat 100% is