CREATIEVE WORKSHOPS!

Bij Apartkadootje kun je gedurende het hele jaar verschillende workshops volgen. Uiteraard in de huisstijl, landelijk en sfeervol. Leuk voor een vrijgezellen feestje, bedrijfsuitje, samen met vriendinnen of gewoon om jezelf te verwennen! De workshops worden regelmatig gewisseld en aangepast aan het seizoen. Je hoeft niet super creatief te zijn. Samen gezellig bezig zijn, even je hoofd leeg maken en met een mooie, eigengemaakte creatie en een goed gevoel naar huis. Dat is wat belangrijk is.

Op de website, onder evenementen en agenda, staan alle geplande workshops. Meld je aan voor een workshop door een mail te sturen naar webcontact@apartkadootje.nl


Prive workshop:

Heb je iets te vieren of wil je met collega's, familie of vrienden iets ceatiefs gaan ondernemen? Kom gezellig een workshop volgen! Je kunt een keuze maken uit de geplande workshops, maar wil je heel iets anders, een workshop helemaal op maat en geschikt voor jouw bijzondere middag/avond? Stuur mij dan gerust een mail voor meer informatie en beschikbare datums. 


Alle workshops die bij Apartkadootje gevolgd worden zijn inclusief al het benodigd materiaal, koffie/thee, iets lekkers en heel veel plezier en gezelligheid.